Complexul Nevesole

Cazarea Winter Tour Italia se va face în stațiunea Folgarida Marilleva, în complexul Nevesole. Complexul e situat în frumoasa regiune Val di Sole, în inima Dolomiti di Brenta, chiar la baza pârtiei Azzurra din Folgarida și la 15 minute de Madonna di Campiglio, având astfel acces la toate pârtiile interconectate ale regiunii.

Complexul Nevesole *** are o structură tipic montană cu cele mai bune facilități. Situat la 5 km de centrul stațiunii Madonna di Campiglio, în imediata apropiere a complexului se află un supermarket, centru medical, stație de bus și tren (Malè).

Pachetele disponibile pentru Winter Tour Italia includ cazarea în garsoniere, apartamente de o cameră și living, sau apartamente cu două camere plus living. Garsonierele și living-urile permit cazarea a câte 3 persoane, dormitoarele sunt duble, astfel că apartamentele disponibile sunt perfecte pentru grupuri de câte 3, 5 sau 7 prieteni.

Adună-ți gașca și pregătiți-vă pentru o săptămână de distracție în Italia! Rezervați-vă un apartament complet, achitați împreună locul liber rămas sau faceți-vă noi prieteni alegând cazare în regim de hostel.