OLLIE JUMPS
Provocare pentru cei mai pricepuți plăcari!

Jump. Jump. Jump. Higher. Ștacheta se ridică după fiecare săritură, iar tu ai șansa să-ți areți mișcările în aer sau pe aterizare. Miza e respectul pârtiei și cele mai cool premii. Pentru că știi că this is living!

BEST SELFIE

Lasă-te pierdut în momente care contează pe munte! Adună-ți gașca, creează momente de neuitat, fă un selfie și shareuiește-l cu noi. La finalul zilei, Corona răsplătește cu un bax de bere cel mai fain selfie și cel mai fain moment care contează! Must use: #momentecareconteaza #corona #wintertour

ASIGURARE GRATUITĂ

Allianz-Tiriac îți oferă protecție pe întreaga perioadă a zilei petrecută pe pârtie în Winter Tour. Ai gratuit asigurararea de accidente Winter Sport Protect cu valabilitate de 1 zi, prima asigurare creată special pentru iubitorii de sporturi de iarnă, implicați în activități sportive de amatori. Solicită asigurarea pe pârtie.

#5000depasipezi
O campanie pro-mișcare susținută de Simona Halep

Instructorii Rexona te învață să te dai cu schiurile sau cu placa. Înscrie-te aici.

SPRINT LA DEAL
3.2.1 start! #SprintHervis la deal!

Cum stai cu alergarea la deal.. in booti sau clăpari? Înscrie-te in competiție și poți câștiga vouchere valorice Hervis, tricouri Winter Tour și multe alte premii surpriză. Concursul se desfășoară pe categorii: fete, băieți, copii.

BULGĂREALA CU PREMII

Din aventura iernii nu poate lipsi o bulgăreală sănătoasă cu premii: carduri de combustibil să ai grijă de mașina ta la benzinăriile MOL. MOL te pune în mișcare!

WINTER TOUR TE DUCE ÎN VACANȚĂ LA SCHI PE MADONNA DI CAMPIGLIO!

Poți câștiga în fiecare weekend prin tragere la sorți o săptămână la schi în Winter Tour Italia. Urmărește Winter Tour pe pârtii! Vezi aici regulamentul Winter Tour 2019

PLIN VITEZĂ
Fie ca cel mai rapid sa castige!

Cel care va bea cel mai repede ceaiul din paharul Fresh Corner va castiga pe loc marele premiu, un card cadou de carburant de la benzinariile MOL in valoare de 50 de lei. Iar urmatorii doi clasati pe podium vor primi cate o racleta de parbriz pentru diminetile geroase.